Min vän Fascisten

Mälarhöjdens Friluftsteater
Premiär 13:e augusti 
En hissnade musikalisk fest med vass humor och aktuella frågor! Svensk musikalelit tillsammans med Reuben Sallmander och egen orkester samlas på natursköna Mälarhöjdens Friluftsteater för förstklassig underhållning.

Om pjäsen:

Min vän Fascisten - av Klas Abrahamsson & Erik Gedeon (hör till Nordens mest spelade dramatiker) – sätts äntligen upp för första gången i Stockholm. Vackra Mälarhöjdens Friluftsteater förvandlas i augusti till ett härligt kräftkalas!
Svensk medelklass synas i sömmarna; året är 2011 och barnen i Bullerbyn har växt upp till ängslig, livskrisande medelklass med ett opolerat inre. Kvällen har allt att vinna med nykokta kräftor och svängigt band i goda vänners lag. Plötsligt, från ingenstans, dyker en främling upp i sommarkvällen. Fasaderna i sällskapet börjar krackelera ... Vem är Fascisten? Kanske någon närmare än du tror?

Angeläget och underhållande framfört på en fantastisk plats under bar himmel. Kom och njut av sommarteater när den är som bäst och dessutom finns det fullständiga rättigheter! Vi ses i augusti! Live! Hurra! 
Frida Bergh - regissör, Reuben Sallmander i rollen som Fascisten

Reuben Sallmander om föreställningen:

“Att få göra musikal igen känns fantastiskt, speciellt i dessa tider då allt annat ställs in. Sist var det Mamma Mia och det var inte igår. Min vän Fascisten är intelligent skriven, genomkomponerad, politisk, aktuell och underhållande. Det här kommer att bli spännande och utmanande!"